23 Mart 2015’te Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılan Bioİzmir İmza Töreni ve Çalıştayında üniversitemizi temsil ettik – Yaşar Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği

İzmir Sağlık Teknolojileri Geliştirici ve Hızlandırıcısı (Bioİzmir) Projesi  İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından desteklenmekte ve Dokuz Eylül Üniversitesi Depark bünyesinde yürütülmektedir. Proje başta İzmir olmak üzere Sağlık AR-GE ve inovasyon kapasitesinin arttırılmasını amaçlamaktadır. IEEE EMBS kolu öğrencileri Buse Yeliz Çinier, Özgür Özçelik ve Gözde Kabak, IEEE Öğrenci Kolu Danışman Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Nalan Özkurt ile birlikte üniversitemizi temsil etmiştir.

biyoizmir_2015