IEEE Women in Engineering Öğrenci Kolu akademi ve sektörden başarılı kadın mühendislerin sunumları ile açıldı – Yaşar Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Yaşar Üniversitesi IEEE Women in Engineering Öğrenci Kolu Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr. Yeşim Zoral, Ergun Elektrik Genel Müdürü Sayın Didem Ergun Sezer, Makine Mühendisleri Odası Merkez Denetleme Kurulu üyesi Sayın Selda Ünver’in yaptığı Mühendislik Hayatında Kadının Rolü ve Karşılaştığı Zorluklar konulu konuşmalarla açıldı.

Untitled 15 16 14 12 13 9 10 11_selda_unver 8_didem_ergun 7 6_yesim_zoral 5 4_acilis 1 2_acilis 3_acilis