Kariyer Günleri 2019 İş ve Staj İlanları (Güncellenmiş) – Yaşar Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Kariyer Günleri 2019 İş ve Staj İlanları (Güncellenmiş)

Üniversitemizde 11 Mart – 03 Mayıs 2019 tarihleri arasında “Kariyer Günleri” düzenlenecektir. Bu organizasyonun amacı; öğrencilerimizin ve mezunlarımızın kariyerlerine yön verebilecek firmalarla tanışabilmeleri, kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik konularda bilgi alabilmeleri, yapılacak staj ve işe alım mülakatlarıyla kariyer hedeflerine ulaşabilmeleridir.

Kariyer Günleri’19 Staj ve İşe Alım Duyuruları-1

Kariyer Günleri’19 Staj ve İşe Alım Duyuruları-2

Kariyer Günleri’19 Staj ve İşe Alım Duyuruları-3

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kariyer Günleri kapsamında Selçuk Yaşar Kampüsü’nde firmalar tarafından 11 Mart – 03 Mayıs 2019 tarihleri arasında “Staj ve İşe Alım Mülakatları” yapılacaktır. Kariyer Günleri’19 kapsamında Staj ve İşe Alım Mülakatları yapmak üzere katılım gösterecek firmalara ilişkin ilk liste ekte yer almaktadır. Diğer katılımcı firmalara ilişkin bilgiler süreç içerisinde duyurulacaktır.