PHYS 1122 Fizik 2 dersi hakkında önemli duyuru! – Yaşar Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği

PHYS 1122 Fizik 2 dersi hakkında önemli duyuru!

OBS sistemi, PHYS 1122 Fizik 2 dersinden kalmış öğrenciler için bu ders alınmadan “Kesinleştir” yapmaya izin vermemektedir. Dersin kotası bu mecburiyete bağlı olarak dolduğu için dersi almak isteyen öğrenciler alamamaktadır. Bu sebeple, bu dönem ve bu derse özgü olarak PHYS 1122’in alınması mecburi olmaktan çıkarılmıştır. Bu gelişme doğrultusunda şu ana kadar bu derse “Kesinleştir” ile kayıtlanan tüm öğrencilerden bu ders çıkartılacaktır. Bu işlemden sonra, bu dersi almak istemeyen öğrenciler için OBS hala dersi almaya mecbur tutuyor ise, Öğrenci İşlerine gidilmesi ve PHYS 1122 dersi olmadan kayıt yaptırılması rica olunur. Dersi almak isteyen öğrenciler için ise 55 kişilik kontenjan sağlanmış olacaktır.

Mustafa SEÇMEN

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı